Taiteilijan viestintä – luento ti 3.5.2022 klo 18

Järvenpään Taideseura järjestää luennon taiteilijan viestinnästä Taidetalolla ti 3.5.2022 klo 18, puhujana kuvataiteilija Ville Räty.
Istumapaikkoja on Taidetalolla 20 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle. Etäosallistujien määrää emme rajoita. Tilaisuus on maksuton.
Voit ilmoittautua luennolle etäosallistujaksi tai paikanpäälle tästä linkistä löytyvällä lomakkeella.
Pyydämme huomioimaan istumapaikkojen rajatun määrän, joten jos luennolle osallistumisesi peruuntuu ilmoittautumisen jälkeen, muista peruuttaa ilmoittautumisesi ajoissa sähköpostiin: tapahtumat.taideseura () gmail.com

Ville Räty

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan taiteilijan viestinnästä3.5.2022 klo 18

Tässä luennossa keskitytään sosiaalisessa mediassa viestimiseen, mutta sivutaan myös muita viestinnän muotoja. Luennossa vastataan kysymyksiin miksi ja miten viestiä.
Olen kuvataiteilija ja taidemaalari Ville Räty. Valmistuin vuonna 2005 Etelä-Karjalan Ammattikorkeakoulusta. Aloin heti koulusta valmistuttuani pohtimaan taiteilijan viestintää ja viestimään aktiivisesti. Olen nyt yli 15 vuotta toiminut aktiivisesti Suomen taidekentässä ja huomannut miten tärkeässä roolissa viestintä on. 
Tähän luentoon olen koonnut tieto, pohdintojani ja toimintatapojani taiteilijan viestintään liittyen joista uskon olevan hyötyä myös muille alan ihmisille. Luennossa on tilaa keskustelulle ja teemme myös pienen kotitehtävän. 


Ystävällisin terveisin kuvataiteilija Ville Räty.