Talon yllä loistaa kuu, 12.-14.6.2015 Taidetalolla

tylk_otsikko3

Vaihtoehtoinen taidetapahtuma ”Talon yllä loistaa kuu” järjestetään Taidetalolla 12.6.- 14.6.2015 Tapahtumaa järjestävät järvenpääläiset muusikot, runoilijat, näyttelijät ja kuvataiteilijat yhdessä. Taideseuran jäsenistä Anna-Maija Rissanen ja Mari Puhakka ovat järjestämässä tapahtumaa.

Taidetapahtuman teemana on tuoda esiin Taidetalon historiaa ja kunnioittaa sen vuonna 1920 rakennuttajaa, Järvenpään ilotuliteraketti- ja pyroteknillisen tehtaan johtaja Nils Dahlia.

Tapahtuman tarkoitus on tuoda Taidetalo tunnetuksi, sekä saattaa yhteen ja yhdistää mahdollisimman paljon eri ikäpolvien ihmisiä: lapsia, nuoria, aikuisia, ikäihmisiä jne. sekä eri taide- ja kulttuurialojen taitajia. Tapahtuma on jatkoa vuonna 2010 järjestettyyn kaksipäiväiseen ”Talon alla kasvaa puu” -taidetapahtumaan, joka jäi monen kävijän mieleen kiinnostavana tapahtumana, jossa kuvataiteet, musiikki ja erilaiset ihmiset kohtasivat.

Ohjelmatarjonta tulee olemaan tälläkin kertaa monipuolista ja kiinnostavasti yllättävää yhdistäessään yleisöä, esiintyjiä ja tekemällä osallistujia toisiinsa. Ohjelmisto sisältää tekemistä ja kokemista lähes joka hetkelle aamusta iltaan eri puolilla Taidetaloa ja sen ympäristöä. Ohjelmassa on erilaisia sana-, kuva-, valokuvaus, musiikki-, maalaus-, teatteri-, liikunta- ja rakennuspajoja. Esiintyjät vaihtuvat tunnin välein. Musiikkitarjonta tulee olemaan monipuolista: on folkkia, rockia, poppia, elektroa, funkkia, punkkia, klassista, kuoromusiikkia, jazzia, kokeilevaa, ambienttia, räppiä, metallia ja lasten musiikkia. Jokainen esiintyjä soittaa omia kappaleitaan. Tapahtuman esiintyjät ja pajojen vetäjät tulevat eri puolilta Uuttamaata.

Lisää avustajia, croquispiirtäjiä tarvitaan tapahtumaan. Lisätietoa suoraan FB-sisvuilla https://www.facebook.com/groups/805449726163183/
sekä sekä annamaijar()gmail.com , 045-2732347

kuu_sivu01

kuu_sivu02

Lataa esite

Tapahtuman kotisivut