Näyttelytilat

Järvenpään Taideseuralla on näyttelytoimintaa varten näyttelytilat Taidetalolla sekä kolme näyttelyseinää Järvenpään sosiaali- ja terveyskeskus JUSTissa.

Taidetalon näyttelytilat
Taidetalolla on kaksi erillistä näyttelytilaa: Galleria ja Taideolohuone.
Näyttelytiloissa pidetään vaihtuvia näyttelyitä n. 12 kertaa vuodessa.

Taidetalon Galleria

Galleria on kahden huoneen yhtenäinen tila Taidetalon alakerrassa (n. 51m2)
Gallerian vuokra on 150 euroa jäsenille ja 420 euroa ulkopuolisille.
Näyttelyaika on noin 3,5 viikkoa. Taideseuralla on näyttelyvalvoja muille päiville paitsi sunnuntaille, jolloin näyttelyn valvonta on hoidettava itse.

Taideolohuone

Taideolohuone on olohuonetyyppinen pieni näyttelytila Taidetalon alakerrassa (n. 14m2)
Taideolohuoneen vuokra on 80 euroa jäsenille ja 180 euroa ulkopuolisille.

Näyttelyajan hakeminen Taidetalolle
Näyttelyaikaa haetaan kirjallisesti vapaamuotoisella hakemuksella seuran hallitukselta.
Hakemuksessa tulee kertoa lyhyesti suunnitellusta näyttelykokonaisuudesta ja liittää mukaan hakemusta tukevia teoskuvia (3-5 kpl) tai linkki kotisivuille sekä toivomus näyttelyajankohdasta ja näyttelytilasta (Galleria vai Taideolohuone). Hakuaika kevätkaudeksi on syyskuun loppuun ja syyskaudeksi huhtikuun loppuun mennessä.
Hakemuksen voi toimittaa Taidetalolle:
Järvenpään Taideseuran hallitus, Myllytie 13 A, 04410 Järvenpää
tai sähköpostitse: nayttelyt.taideseura()gmail.com

Näyttelyasioista vastaa näyttelysihteeri (ks. Hallitus).

JUSTin näyttelytilat

JUSTissa sijaitsee 3 galleriatilaa:
1. Sijainti 1. krs, lounasravintolan yhteydessä.
– ripustustilaa 11 m.
2. Sijainti 2. kerroksen neuvottelutilojen läheisyydessä.
-ripustustilaa 7 m.
3. Sijainti 3. kerroksen aulatilan kaarevalla seinällä.
– ripustustilaa 8,5 m.

Näyttelyaika sovitaan pääsääntöisesti kolmen kuukauden pituiseksi kerrallaan. Näyttelytilasta ei peritä vuokraa.

JUSTin näyttelyajan hakeminen
Hakemuksessa tulee kertoa lyhyesti suunnitellusta näyttelykokonaisuudesta ja liittää mukaan hakemusta tukevia teoskuvia (3-5 kpl) tai linkki kotisivuille sekä toivomus näyttelyajankohdasta. Ilmoita hakemuksessa myös mihin tilaan (kerros) toivoisit työsi esille.
JUSTissa toimii sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita. Tämä tulee ottaa huomioon teoksia ehdottaessa.
Haku on avoinna jatkuvasti ja se on avoin kaikille.
Lähetä hakemukset teoskuvineen osoitteeseen just.taideseura@gmail.com

Lataa näyttelytilojen esite:  JTS_Nayttelytilat_201810