Näyttelytilat

Järvenpään Taideseuralla on näyttelytoimintaa varten näyttelytilat Taidetalolla sekä kolme näyttelyseinää Järvenpään sosiaali- ja terveyskeskus JUSTissa.

Taidetalon näyttelytila

Taidetalon alakerrassa on kaksi erillistä näyttelytilaa:

• kahden huoneen Galleria Myllytie (n. 61m2)
  • JTS Studio (n. 14m2)

Näyttelytiloissa pidetään vaihtuvia näyttelyitä n. 12 kertaa vuodessa.
Jäsenille Gallerian näyttelytilan vuokra on 140 euroa. Ulkopuolisilta peritään 480 euroa.
JTS Studio vuokra on jäsenille 80 euroa ja ulkopuolisille 180 euroa.
Näyttelyaika on noin 3,5 viikkoa. Taideseuralla on näyttelyvalvoja muille päiville paitsi sunnuntaille, jolloin näyttelyn valvonta on hoidettava itse.

Näyttelyajan hakeminen
Näyttelyaikaa haetaan kirjallisesti vapaamuotoisella hakemuksella seuran hallitukselta.
Hakemuksessa tulee kertoa lyhyesti suunnitellusta näyttelykokonaisuudesta ja liittää mukaan hakemusta tukevia teoskuvia (3-5 kpl) tai linkki kotisivuille sekä toivomus näyttelyajankohdasta. Hakuaika kevätkaudeksi on syyskuun loppuun ja syyskaudeksi huhtikuun loppuun mennessä.
Hakemuksen voi toimittaa Taidetalolle:
Järvenpään Taideseuran hallitus, Myllytie 13 A, 04400 Järvenpää
tai sähköpostitse: nayttelyt.taideseura()gmail.com

Näyttelyasioista vastaa näyttelysihteeri (ks. Hallitus).

JUSTin näyttelytilat

JUSTissa sijaitsee 3 galleriatilaa:
1. Sijainti 1. krs, lounasravintolan yhteydessä.
– ripustustilaa 11 m.
2. Sijainti 2. kerroksen neuvottelutilojen läheisyydessä.
-ripustustilaa 7 m.
3. Sijainti 3. kerroksen aulatilan kaarevalla seinällä.
– ripustustilaa 8,5 m.

JUSTin näyttelytilat on tarkoitettu vain Järvenpään Taideseuran jäsenten käyttöön.
Näyttelyaika sovitaan pääsääntöisesti kolmen kuukauden pituiseksi kerrallaan. Näyttelytilasta ei peritä vuokraa.

Näyttelyajan hakeminen
Hakemuksessa tulee kertoa lyhyesti suunnitellusta näyttelykokonaisuudesta ja liittää mukaan hakemusta tukevia teoskuvia (3-5 kpl) tai linkki kotisivuille sekä toivomus näyttelyajankohdasta. Ilmoita hakemuksessa myös mihin tilaan (kerros) toivoisit työsi esille.
JUSTissa toimii sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita. Tämä tulee ottaa huomioon teoksia ehdottaessa.
Haku on avoinna jatkuvasti.
Lähetä hakemukset teoskuvineen osoitteeseen just.taideseura@gmail.com

Näyttelytilojen esite: JTS_Nayttelytilat_201806