Näyttelytilat

Järvenpään Taideseuralla on näyttelytoimintaa varten näyttelytilat Taidetalolla, Vanhankylännimen kartanon kahvilassa sekä kolme näyttelyseinää Järvenpään sosiaali- ja terveyskeskus JUSTissa.

Taidetalon näyttelytilat

Taidetalolla on kaksi erillistä näyttelytilaa: Galleria ja Studio.
Näyttelytiloissa pidetään vaihtuvia näyttelyitä n. 16 kertaa vuodessa.

Lataa näyttelytilojen esite:  JTS_Nayttelytilat_201905

Taidetalon Galleria

Galleria on kahden huoneen yhtenäinen tila Taidetalon alakerrassa (n. 51m2)
Näyttelyaika on noin 3 viikkoa. Taideseuralla on näyttelyvalvoja muille päiville paitsi sunnuntaille, jolloin näyttelyn valvonta on hoidettava itse.
Gallerian vuokra on 180 euroa jäsenille ja 420 euroa ulkopuolisille.

Taideolohuone

Taideolohuone on olohuonetyyppinen pieni näyttelytila Taidetalon alakerrassa (n. 14m2)
Taideolohuoneen vuokra on 80 euroa jäsenille ja 120 euroa ulkopuolisille.

Näyttelyajan hakeminen Taidetalolle

Hakemuksessa tulee kertoa lyhyesti suunnitellusta näyttelykokonaisuudesta ja liittää mukaan hakemusta tukevia teoskuvia (3-5 kpl) tai linkki kotisivuille sekä toivomus näyttelyajankohdasta ja näyttelytilasta (Galleria vai Taideolohuone).

Hakuajat:
– näyttelyä haetaan vuosi ennen aiottua näyttelyaikaa
– kevätkauden (1.1.-30.6.) haku päättyy edellisen vuoden huhtikuussa
– syyskauden (1.8.-31.12.) haku päättyy edellisen vuoden marraskuussa

Tällä hetkellä avoinna olevat hakuajat:
– kevään 2021 näyttelyhaku päättyy 31.5.2020
– syksyn 2021 näyttelyhaku päättyy 30.11.2020

Hakemus toimitetaan Taidetalolle:
Järvenpään Taideseura
Näyttelytoimikunta
Myllytie 13 A, 04410 Järvenpää
tai sähköpostitse: nayttelyt.taideseura@gmail.com

Näyttelyasioista vastaa näyttelyvastaava (ks. Hallitus).

Vanhakylänniemen Kartanon Kahvilan näyttelytila

NäyttelytilaNäyttelytila Vanhankylänniemen Kartanon Kahvila tarkoitettu ainostaan Järvenpään Taideseuran jäsenille. Näyttelytilana toimivat kaikki kartanon seinät, paitsi Anni-juhlasalin.

Näyttelyaika

Näyttelyaika on noin 8 viikkoa, alkaen kuun 1. päivä päättyen seuraavan kuun 25. päivä. Näyttely puretaan 26. päivä ja seuraavan näyttelyn rakentaminen aloitetaan 27. päivä.

Tilassa voidaan järjestää ryhmänäyttelyitä.

Näyttelyihin on jatkuva haku. Ajat jaetaan hakijoiden kesken. Näyttelyaikaa haetaan kirjallisesti vapaamuotoisella hakemuksella seuran hallitukselta.

Hakemuksessa tulee kertoa lyhyesti suunnitellusta näyttelykokonaisuudesta ja liittää mukaan hakemusta tukevia teoskuvia (3-5 kpl) tai linkki kotisivuille sekä toivomus näyttelyajankohdasta. Hakemukset yhteystietoineen toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen nayttelyt.taideseura@gmail.com. Jos hakijalla ei ole sähköpostia, hän voi toimittaa hakemuksen Järvenpään Taidetalolle, osoitteeseen Myllyntie 13 A, merkinnällä Vanhankylänniemen Kartanon Kahvilan näyttely.

Valvonta ja aukiolo

Aukioloajat:  ke-pe klo 12-18, la klo 12-17, su klo 12-1. Kahvilassa on paikalla henkilökunta.

Yhteyshenkilöt:

• Järvenpään Taideseurasta: Anna Matikainen, puheenjohtaja ja näyttelyvastaava Puh. 040 5185034
  • Vanhankylänniemen Kartanon Kahvilasta: kartano.kahvila@jarvenpaa.fi Puh. 040 315 3222

JUSTin näyttelytilat

Justin näyttelytilat eivät ole korona-epidemian vuoksi käytössä tällä hetkellä.

JUSTissa sijaitsee 3 galleriatilaa:
1. Sijainti 1. krs, lounasravintolan yhteydessä.
– ripustustilaa 11 m.
2. Sijainti 2. kerroksen neuvottelutilojen läheisyydessä.
-ripustustilaa 7 m.
3. Sijainti 3. kerroksen aulatilan kaarevalla seinällä.
– ripustustilaa 8,5 m.

Näyttelyaika sovitaan pääsääntöisesti kolmen kuukauden pituiseksi kerrallaan. Näyttelytilasta ei peritä vuokraa.

JUSTin näyttelyajan hakeminen

Hakemuksessa tulee kertoa lyhyesti suunnitellusta näyttelykokonaisuudesta ja liittää mukaan hakemusta tukevia teoskuvia (3-5 kpl) tai linkki kotisivuille sekä toivomus näyttelyajankohdasta. Ilmoita hakemuksessa myös mihin tilaan (kerros) toivoisit työsi esille.

JUSTissa toimii sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita. Tämä tulee ottaa huomioon teoksia ehdottaessa.

Haku on avoinna jatkuvasti ja se on avoin kaikille. Lähetä hakemukset teoskuvineen osoitteeseen nayttelyt.taideseura@gmail.com.