Näyttelyt & tapahtumat

Taidetalon näyttelyt kevät 2024

Galleria

9.1.-28.1. Kaivon katsojat ja muita kertomuksia, Marja Rosti (Galleria 2)
30.1.-18.2. Part Galleria (Galleria 1 ja 2)
20.2.-10.3. Kukkaniitty näyttely, Eveliina Narkilahti (Galleria 1)
20.2.-10.3. Kajastuksia, Risto Alanko (Galleria 2)
12.3.-7.4. Koskettavia muistoja, Seija Lappalainen, Pekka Tukonen ja Teija Karjalainen
9.4.-28.4. Yhdistäviä tekijöitä, Hanna-Leena Iskanius, Marju Karlsson ja Helena Lindqvist
30.4.-19.5. Tulisiivet, Heidi Wirgentius
21.5.-9.6. Minnat – Matkalla, Minna Pulli ja Minna Jaskari (Galleria 1)
21.5.-9.6. Vuoden varrelta, Reija Islander (Galleria 2)
11.6.-28.7. Järvenpään Taideseuran kesänäyttely

9.1.-14.1. WORKS ON PAPER, Jukka Kinanen & Hanne Lindström
16.1.-21.1. Joella, Kalevi Joutsela
30.1.-18.2. Talvipuutarha, Marja Liisa Räsänen
20.2.-10.3. Naivismia Taidetalolla, Arja Lilja
12.3.-7.4. Maalauksia, Oskari Nuortio
30.4.-19.5. Puun pimeä puoli, Juha Piiroinen
21.5.-9.6. Villiryijyjä, Elisa Pesonen
11.6.-28.7. Järvenpään Taideseuran kesänäyttely

Muut näyttelyt

Vuosinäyttely

27.11.-20.12.2024 Järvenpää-talon Galleria Järnätissä. Ilmoittautumisohjeet julkaistaan myöhemmin.

Vaihtonäyttelyt

TAIDETALOLLA TAPAHTUU

Tervetuloa taideolohuoneeseen!
Taideseuralaisten oma olohuone aloittaa toimintansa lauantaina 9.3.2024 Taidetalon monitoimitilassa. Kokoonnumme joka lauantai klo 12-15. Tule tapaamaan toisia seuran jäseniä: tutustutaan ja tehdään lauantain olohuoneesta meidän näköisemme. Tervetuloa kaikille! Olohuoneeseen ei tarvitse ilmoittautua.
Tapahtuma on tarkoitettu vain jäsenille

Avoin keramiikka
Avoin keramiikka kokoontuu Taidetalon Monitoimitilassa seuraavina sunnuntaina:
– Maaliskuussa 10.3 klo 13-16
– Huhtikuussa 14.4 klo 13-16
– Toukokuussa 19.5 klo 13-16
Avoimeen keramiikkaan voi tulla kuka tahansa taideseuran jäsen ennakkoilmoittautumisella ja seuran ulkopuoliset hintaan 5€/kerta. Kyseessä ei siis ole kurssi, vaan paikalle saa tulla tekemään omia hommia, tai vaikka vaan kokeilemaan savella työskentelyä.

Paikalla ovat Susanna ja Petteri, jotka antavat neuvoja ja vastaavat kysymyksiisi keramiikasta.
Savea saa ostaa paikan päältä 2 €/kg (värilliset savet 2,50 €/kg). Töiden poltosta maksetaan erikseen alla olevan hinnaston mukaan. Materiaali- ja polttomaksut hoidetaan heti oston yhteydessä joko käteisellä tai kortilla Susannalle.
Ilmoittaudu alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Muistathan myös peruuttaa osallistumisesi, jos et pääsekään paikalle, jotta paikkasi vapautuu jollekulle toiselle.

Lisätietoa ja yhteydenotot: susanna.autio()gmail.com

Tärkeää tietoa keramiikkatöistä ja polttouunista:
Monitoimitilassa säilytettävä savi on keramiikkapajan käytössä ja sitä voi ostaa vain keramiikkapajasta tai erikseen sovitusti Susannalta. Monitoimitilan vuokraaminen ei tarkoita, että siellä säilytettävää savea tai Polttouunia voisi käyttää itsenäisesti.
Polttouunissa poltetaan myös muiden kuin keramiikkapajaan osallistuvien savitöitä, mutta vain polttopalveluna. Uunia ei voi siis varata tai vuokrata omaan käyttöön, vaan polttamisista vastaa Susanna.

Kurssit

Kurssit ja luennot ilmoitetaan tällä sivustolla ja jäsenistölle sähköpostitse ennen kurssien alkua.
Jos muuta ei erikseen mainita, kaikilla kursseilla on ennakkoilmoittautuminen: taideseura@gmail.com.