Ympäristötaiteen näyttely 13.6.-31.8.2021

Järvenpään Taideseura ry, Taikka taiteilijat ja Järvenpään Käsintekijät kutsuvat osallistumaan Ympäristötaiteen näyttelyyn Taidemäellä (Taidetalon, Taikan ja Villa Cooperin pihalle).

Ympäristötaiteen näyttelyn konsepti on Järvenpään puutarhahistoria ja aistien puutarha.

Näyttely on jaettu kolmeksi osaksi:
• Näkö
• Kosketus
• Ääni

Näyttelyyn voi ehdottaa ympäristöystävällisiä ja asiakkaalle turvallisia teoksia. Taiteilija hoitaa itse teoksen kuljetuksen, pystytyksen ja purkamisen, sekä sitoutuu tarvittaessa huoltamaan teosta näyttelyn aikana. Ympäristötaiteen näyttelyn juryttäjä on Kuvataideakatemian kuvanveiston professori Radoslaw Gryta.

• 1.6. Näyttelyyn ehdotettujen teosten valokuvat lähetetään sähköpostitse taideseura@gmail.com
• 2.6.-5.6. Jurytys
• 6.6. Julkaistaan valitut teokset
• 7.6.-12.6. Näyttelyn pystytys
• 13.6. Ympäristötaiteen näyttelyn avajaiset klo 16
• 31.8. Purku

Hakuohjeet
Vapaamuotoiset hakemukset, joissa on mukana luonnoksia/kuvia teoksista sekä toivottu sijoituspaikka alueella tulee lähettää 25.5.-1.6.2021 sähköpostiosoitteeseen taideseura@gmail.com. Maksa jurytysmaksu 20 € JTS:n tilille FI09 5092 0940 4122 06 viitteellä 6004 ennen ilmoittautumistasi.