JiiVee Minervan muistonäyttely 1.-20.6.2021 Taidetalon Studiossa

Järvenpään Taideseura järjestää muistonäyttelyn edesmenneen jäsenemme JariVeikko ”JiiVee” Minervan muistolle. Tervetuloa näyttelyn avajaisiin tiistaina 1.6.2021 klo 17 lähtien. Avajaiset järjestetään poikkeuksellisesti ulkona, jotta voimme varmistaa jokaiselle turvallisen näyttelyyn tutustumisen talon sisällä. 
Näyttely on Taidetalomme Studio-tilassa ja on avoinna 1.6.-20.6.21 ti-pe klo 14-18 ja la-su klo 11-15, Myllytie 13 A. Taidetalon kaikkiin näyttelyihin on vapaa pääsy.

Lataa Tättärää pdf:nä

Tämä näyttely on kokoaan suurempi. Katsottavaa, koettavaa, ihmeteltävää, ihailtavaa ja tutkittavaa riittää niin seinillä kuin selailumateriaaleissakin.
Haloo! Hulabaloo peittää koko käytäväseinän. Osia on yhteensä 157 kpl, joista jokainen on myytävänä hintaan 40 euroa/kpl. Tusseja on teokseen kulunut kolmisenkymmentä.
JiiVee Minervan Omakuva
Musta aurinko nousee

Avajaisia vietettiin 1.6. Taidetalon pihalla koronaturvallisesti. Puheita, piimäkakkua, Pommacia. Sahansoittoa, suotuisaa säätä. Muistoja, muistoja ja muistoja. Niistä oli nämä avajaiset tehty. Kuvia avajaisista: