Jäsenyys

Järvenpään Taideseuran jäsenenä pääset mukaan aktiiviseen taiteilijayhteisöön. Voit osallistua seuran järjestämiin näyttelyihin ja tapahtumiin sekä voit verkostoitua muiden taiteilijoiden kanssa.  Jäsenet kuuluvat Järvenpään Taideseuran lisäksi myös Suomen Kuvataidejärjestöjen liittoon, SKjL:ään. Jäsenkortilla saat alennusta joistakin taidetarvikeliikkeistä ja museoista. Lisätietoja SKjL:n jäseneduista sivulla www.skjl.fi/jasenedut.

Järvenpään Taideseuran jäsenenä voit myös pitää näyttelyn Taidetalolla sekä vuokrata työtilojamme jäsenhintaan. Tarjoamme jäsenetuna myös WebGallerian, jossa jäsenet voivat esitellä itsensä ja teoksiaan. Voit siis perustaa oman näyttelyn seuran Web-Galleriaan.

Jäsenyyden hakeminen
Järvenpään Taideseuran jäsenyyttä voi hakea jokainen taiteen harrastaja tai ammattilainen toimittamalla jäsenhakemuksen seuralle. Hallitus käsittelee hakemukset ja ilmoittaa päätöksestä käsittelyn jälkeen hakijalle.

Jäsenyyttä voi hakea täyttämällä oheisen lomakkeen tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen.

Hakemuksen tulee sisältää seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Syntymäaika
  • Sähköpostiosoite
  • Mahdolliset www-sivut
  • Yhteenveto taideharrastuksista ja/tai –koulutuksista
  • Mahdollinen ansioluettelo, pistenäyttelyt tai jäsenyydet taiteilijajärjestöissä
  • 3-5 teoskuvaa tai itse teokset

Vapaamuotoisen hakemuksen voi toimittaa
– sähköpostitse osoitteeseen jasenasiat.taideseura()gmail.com tai
– kirjeitse Taideseuran osoitteeseen (ks. Yhteydet)
Teoskuvat voi toimittaa hakemuksen yhteydessä sähköpostitse tai tuoda Taidetalolle aukioloajan puitteissa.

Voit myös halutessasi liittyä kannatusjäseneksi. Katso lisää.

Kokelasjäsen ja varsinainen jäsen
Yhdistyksen kokelasjäseneksi pääsee jokainen taiteenharrastaja, jonka yhdistyksen hallitus hyväksyy hakemuksen ja näytetöiden perusteella. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä kuvataiteilija, joka on osallistunut kolmeen jurytettyyn näyttelyyn. Suoraan varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä Suomen taiteilijaseuran tai Ornamon jäsen.

Kokelasjäsen voi osallistua kaikkeen muuhun toimintaan paitsi toimia seuran edustajana ulkopuolisissa näyttelyissä. Kokelasjäsentä ei voida valita JTS:n hallitukseen eikä hänellä ole äänioikeutta.

Jäsenmaksu
Jäsenmaksu on 30 euroa. Seuran vuosikokous päättää vuosittain jäsenmaksun suuruuden.

Järvenpään Taideseuran säännöt
JTS saannot 2019

Jäsenrekisteri
Järvenpään Taideseura ylläpitää jäsenrekisteriä seuran jäsenistä.
Rekisterin ylläpidossa noudatamme EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen GDPR-periaatteita.
Jäsentietoja ei luovuteta kolmansien tahojen käyttöön muutoin kuin lain tai viranomaisen määräyksen nojalla.  Jäsenellä on oikeus pyytää tarkastettavaksi omat tietonsa milloin tahansa. Pyynnöt toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen taideseura()gmail.com tai puhelimitse jäsenrekisterin ylläpitäjälle. Ks. myös  Tietosuojaseloste