Maalaustapahtuma 10.7.2017

Järvenpään Taideseura kutsuu jälleen jäsenistöään osallistumaan Suomen Kuvataiteen päivän Suureen maalaustapahtumaan. Kuten ympäri Suomea eri taideyhdistykset järjestävät tänä 10.7. päivänä Suomen näkymiä ikuistavia maalaus-ja piirustustapahtumia, niin mekin Järvenpäässä. Jos asut toisella paikkakunnalla, etkä pääse mukaan, tarkista, mitä siellä tapahtuu. Ja kaikki voivat napata kuvan teoksestaan ja lähettää sen alla olevien ohjeiden mukaisesti Maalaustapahtuman viralliseen nettigalleriaan.
Alla tiedote ja liitteenä ohjeet 10.7. liputuspäivästä

Suuri Maalaustapahtuma koko Suomessa 10.7

Järvenpään taideseura kutsuu jäseniään mukaan Suureen Maalaustapahtumaan 10.7.2017 klo 12 alkaen Järvenpään rantapuistoon. Taideseura tuo paikalle taiteilijatarvikkeita mm. paperia, hiiltä, akvarelleja. Tule mukaan piirtämään ja maalaamaan! Tuo mukanasi omat tarvikkeet jos tarvitset.

Ohessa lisätietietoa:

Tapahtuman suojelijaksi tänä vuonna on lupautunut presidentti Tarja Halonen.

Päivä on Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä ja nimetty Kuvataiteen päiväksi.

Eri paikkakunnilla järjestetään yhteisiä tapahtumia, joihin on helppo osallistua. Voit myös tehdä työn itsenäisesti mielimaisemassasi ja laittaa siitä kuvan yhteiseen perustettavaan nettigalleriaan. Facebookin ja Instagramin välityksellä tapahtumaa voi seurata ympäri Suomea ja kertoa omasta tekemisestään muille.

Suuri Maalaustapahtuma järjestetään nyt seitsemännen kerran ja tänä vuonna tapahtumalla juhlistetaan Suomen 100 vuotista itsenäisyyttä.

https://www.maalaustapahtuma.fi/

Suuren maalaustapahtuman päivänä 10. 7. syntyneistä teoksista kootaan nettigalleria! Sinulla on mahdollisuus saada työsi Maalaustapahtuman viralliseen nettigalleriaan web-osoitteessa www.akvarellitaiteenyhdistys.fi.

Toimi näin:

Ota valokuva omasta 10.7. Suomesta maalaamastasi tai piirtämäsi teoksesta ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen maalaustapahtumakuvat@gmail.com 

Lähettämällä kuvan, annat tapahtumalle luvan liittää kuvasi nettigalleriaan ja tapahtuman instagram-tai facebooksivuille. Liitä kuvan mukaan julkaistavat tiedot, eli oma nimesi ja teoksen nimi tai paikkakunta. Kuvan tulee olla jpeg-muodossa.

Kuvat Facebookissa ja Instagramissa: 

Maalaustapahtuman aikana syntyneitä teoksia julkaistaan 10.7.samanaikaisesti myös Facebookissa web-osoitteessa https://www.facebook.com/maalaustapahtuma sekä Instagramissa tilillä @maalaustapahtuma.

Jos käytät Instagramia selaimella tai sinulla ei ole omaa Instagram-tiliä, löydät kuvat osoitteesta https://www.instagram.com/maalaustapahtuma/

Voit myös itse julkaista oman 10.7.2017 maalaamasi teoksen Suomesta omalla Instagram-tililläsi ja se hashtagilla #maalaustapahtuma, jolloin se on kaikkien nähtävillä Instagramissa.

Tiedote Suomen Kuvataiteen paiva 2017