Luonnostaan 30.8. – 24.9.2017 Tarja Hukkanen Taidetalolla

Luonnossa luonnostaan
Sata vuotta täyttävän itsenäisen isänmaamme kaunis luonto ja maisemat innostavat kuvaamaan näkymiä myös kankaalle ja paperille. Luonto ja metsä on useimmille meille tärkeä liikkumisen kohde ja rauhoittumisen paikka. Siksi haluan ajatella, että myös kuvat ja maalaukset koskemattomasta luonnosta, maisemista ja kasvillisuudesta antavat meidän kokea jotain luonnon rauhasta.
Tällä kertaa ripustan Järvenpään Taidetaloon Luonnostaan-näyttelyyn sekä öljyväri- että akvarellimaalauksia ja myös muutaman luonnosmaisen piirustuksen. Näyttely on esillä 30.8.-24.9.2017. Aiheet ovat kaikki jollain lailla luontoon liittyviä… puita, metsää, kukkia.

Esillä olevissa maalauksissa luonto näyttäytyy monessa muodossa. Olen maalannut lähiluontoa ympärilläni, pihapuita, metsää eri vuodenaikoina ja eri tunnelmissa, keski-suomalaisen kesäsaaremme rantoja ja petäjiä, puutarhan kukkia. Tallentamisen kohteita ei tarvitse kaukaa haeskella.

Kesä on päättymässä, mutta syksyn kuulaina päivinä on vielä mukava muistella kulunutta suvea kesästä kertovien maalausten äärellä. Uusimmat niistä ovat viimekertaiselta mökkimatkalta, mutta mukaan mahtuu myös hiukan aiempina vuosina syntyneitä luontoaiheisia töitä.

Terveisin
Tarja Hukkanen

Tiedote: HukkanenTarja_201709_Luonnostaan_tiedote