Hyvinkään näyttelyyn ilmoittautuminen

JTS:n NÄYTTELY HYVINKÄÄLLE
Järvenpään Taideseura tekee vierailunäyttelyn Hyvinkäälle Hyvinkään Taiteilijaseuran Promenadigalleriaan 27.4.-15.5.2019. Tervetuloa kaikki mukaan!
Näyttelyn juryttäjänä toimii Reijo Puranen Hyvinkään taiteilijaseurasta.
Näyttely on pistenäyttely seuran kokelasjäsenille.

Näyttelyhakuohjeet:
Jokainen voi tarjota kolmea työtään; valmistumisvuoden suhteen ei rajoituksia ole. Teosten maksimileveys kehyksineen on 85 cm.
Jurytysmaksu on 15 euroa, joka maksetaan seuran tilille FI09 5092 0940 4122 06 viitteellä 1779.
Lisäksi on 10 euron ripustusmaksu näyttelyyn valituilta taiteilijoilta.

Teoskuvat lähetetään osoitteeseen jtspromenadi@gmail.com 15.3. mennessä, jolloin myös jyrytysmaksu tulee olla maksettuna.
Jurytyksen tulokset ilmoitetaan 15.4. osallistujille henkilökohtaisesti, sekä seuran kotisivuilla.
Valitut teokset kuljetetaan keskitetysti Järvenpään Taidetalolta Hyvinkäälle. Tarkemmat kuviot sovitaan osallistujien kesken lähempänä näyttelyn ripustuspäivää.

Promenadigalleriassa on naularipustus, joten seinälle menevissä teoksissa tulee olla asianmukainen ripustuskoukku tai -lanka.

Teoskuvien ottaminen ja nimeäminen:
Ota kuvat mielellään luonnonvalossa. Veistoksista voi ottaa tarvittaessa pari kuvaa.
Nimeä teoskuvat seuraavasti: taiteilijan nimi ja teoksen numero: esim. minerva1, minerva2, minerva3.
Sähköpostin viestikenttään taiteilijan nimi ja syntymävuosi sekä teostiedot seuraavasti:  Teoksen nimi, tekniikka, valmistumisvuosi, hinta sekä teoksen koko (korkeus x leveys),
ESIMERKKI
minerva1 = Miehen muotokuva, pastelli, 2011, 500,- (100 x 85 cm)
minerva2 = Naisen muotokuva, 2002, öljy, 300,- (85 x 85)