Taidetalo

Järvenpään Taidetalo on 1920-luvulla rakennettu jugendtyylinen rakennus lähellä kaupungin keskustaa.

Näyttelytila
Talon alakerrassa on kahden huoneen näyttelytila, yhteensä  n. 60m2.
Seinäpinta-alaa huoneissa on yhteensä n.50m2.

Näyttelytilassa pidetään vaihtuvia näyttelyitä n. 13 kertaa vuodessa.
Jäsenille näyttelytilan vuokra maksaa 120 euroa. Ulkopuolisilta peritään 480 euroa. Näyttelyaika on noin 3,5 viikkoa. Taideseuralla on näyttelyvalvoja muille päiville paitsi sunnuntaille, jolloin näyttelyn valvonta on hoidettava itse.

Näyttelyaikaa haetaan kirjallisesti vapaamuotoisella hakemuksella seuran hallitukselta.
Hakemuksessa tulee kertoa lyhyesti suunnitellusta näyttelykokonaisuudesta ja liittää mukaan hakemusta tukevia teoskuvia (3-5 kpl) tai linkki kotisivuille sekä toivomus näyttelyajankohdasta. Hakuaika kevätkaudeksi on syyskuun loppuun ja syyskaudeksi huhtikuun loppuun mennessä.
Hakemuksen voi toimittaa Taidetalolle:
Järvenpään Taideseuran hallitus, Harjuvaarankuja 2, 04400 Järvenpää
tai sähköpostitse: nayttelyt.taideseura()gmail.com

Näyttelyasioista vastaa näyttelysihteeri (ks. Hallitus).

Työtilat
Talon yläkerrassa on työtiloja ja grafiikan työpaja. Ks. lisätietoja työtiloista.

Osoite

Järvenpään Taidetalo
Harjuvaarankuja 2
04400 JÄRVENPÄÄ